Struktureret skrivning
Dokumentation
Skrivemetro STX
 

Hvis du vil overbevise nogen om, at du har ret i en påstand, er det vigtigt, at du kan dokumentere, at det, du siger, er rigtigt. Ellers er det netop bare noget, du påstår uden at underbygge det.

    Derudover er det vigtigt, når du skriver, at du fremstår troværdig, og det gør du ikke, med mindre du henviser til, hvordan du kan drage de slutninger, du gør, og hvis arbejde du bygger videre på. Det vil med andre ord sige, at din argumentation skal være i orden, og at du skal bruge henvisninger, noter og litteraturliste.

    For at du fremstår troværdig, er det vigtigt, at du ikke bruger ukorrekte oplysninger eller fordrejer andres synspunkter. Du må ikke snyde på vægten, men skal bygge på troværdige kilder inden for det felt, du arbejder med.


Materiale

Henvisninger og noter

Litteraturliste


Eksempel på henvisninger og noter.pdf

Eksempel på litteraturliste.pdf


Senest opdateret 07-08-2013

Struktureret skrivning

Afsnit

Sammenhængende afsnit

Argumentation
  
Problemformulering &
Opgaveformulering

Fra afsnit til opgave

Dokumentation
  Henvisninger og noter
  LitteraturlisteStruktureret_skrivning_liniebeskrivelse.htmlAfsnit_2.htmlSammenhngende_afsnit.htmlSammenhngende_afsnit.htmlArgumentation.htmlProblem-_og_opgaveformulering.htmlProblem-_og_opgaveformulering.htmlAfsnit_til_opgave.htmlHenvisninger_og_noter.htmlLitteraturliste.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6shapeimage_3_link_7shapeimage_3_link_8shapeimage_3_link_9shapeimage_3_link_10