Studieforberedende opgaver
AT-1  -  Studierapporten
Skrivemetro STX
 

Hvad er en studierapport?

Studierapporten er en slags logbog – en oversigt over de forløb, du har gennemført  i AT med angivelse af emner og deltagende fag. Gennem det samlede AT-forløb (fra 1.g-3.g) vil du komme til at arbejde med mange fag og med fag fra alle de faglige hovedområder.Hvad skal studierapporten indeholde?

Beskrivelsen af forløbet omfatter en kort beskrivelse af:


•Deltagende fag

•AT-målene for forløbet

•Overordnet tema og evt. undertemaer, der er arbejdet med

•Evt. fælles problemformulering(-er) 

•Teorier, der er introduceret eller arbejdet med

•Metoder, der er arbejdet med

•Materialer/litteraturHvor finder jeg studierapporten?

Studierapporten udarbejdes på FG i Lectio. Her laver AT-lærerne i slutningen af de enkelte forløb en kort beskrivelse af forløbet. Du finder den ved at klikke på linket ’Studieplan’ oven over dit skema og derefter klikke på linket ’Studierapport’.Problemformulering i studierapporten

Du skal ud over metoder og teorier ved din AT-eksamen kunne relatere til problemstillinger fra et eller flere af dine AT-forløb.

    I forløb, hvor du/I har arbejdet med forskellige undertemaer og/eller problemformuleringer i klassen, afsættes der i den sidste lektion tid til, at du/I angiver dit/jeres eget undertema og problemformulering i studierapporten for det konkrete forløb. Her udfylder du nederst i studierapporten punktet ’Mine specialemner’: Klik på knappen ’Redigér’ og udfyld fritekstfeltet. Klik derefter på ’Gem’.Til lærerne:

Vejledning til Studierapport i Lectio.docSenest opdateret 10-08-2012

Studieforberedende opgaver

AT-1
  Hvad er AT?
  Studierapporten

AT-2

AT-3

Skrivekursus i dansk

Dansk-/historieopgaven

AT-4

Studieretningsopgaven

AT-5

AT-6

AT-7

Studieretningsprojektet

AT-eksamenSFO_liniebeskrivelse.htmlSFO_liniebeskrivelse.htmlAT-1.htmlAT-1_Hvad_er_AT.htmlAT-2.htmlAT-3.htmlDanskopgaven.htmlDaHiopgaven.htmlAT-4.htmlSRO.htmlAT-5.htmlAT-6.htmlAT-7.htmlSRP.htmlAT-eksamen.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6shapeimage_3_link_7shapeimage_3_link_8shapeimage_3_link_9shapeimage_3_link_10shapeimage_3_link_11shapeimage_3_link_12shapeimage_3_link_13shapeimage_3_link_14shapeimage_3_link_15