Udforskende skrivning
Noter  -  noter direkte i tekst
Skrivemetro STX
 

Det har sine åbenlyse fordele at skrive noter direkte i det materiale, man skriver noter til - du har dermed altid dine noter lige ved hånden, når du efterfølgende arbejder med materialet.

    Det har dog også sine ulemper: Ofte er der meget begrænset plads, og hvis der er tale om bøger, du har lånt (fx på biblioteket eller fra bogkælderen), du ikke skrive i dem.


Noter direkte i udleverede fotokopier

Hvis du får udleveret materiale i fotokopi, kan du ofte med fordel lave din noteaktivitet direkte i materialet. Du kan fx markere væsentlige passager i teksten (over- eller understregning) og/eller skrive uddybende forklaringer til udvalgte passager.


Noter i lånte bøger o.lign.

Hvis du arbejder med lånte bøger o.lign. må du ikke skrive i dem. Du kan her med fordel bruge forskellige typer af selvklæbende sedler, der er nemme at fjerne efterfølgende. Sådanne selvklæbende sedler kan også gøre det nemmere at “finde rundt” i en bog.


Senest opdateret 16-05-2012

Udforskende skrivning

Noter
  Tænkenoter
  Notatark
  Noter direkte i tekst

Grundlæggende redsk.

At stille spørgsmålUdforskende_skrivning_liniebeskrivelse.htmlNoter.htmlNoter_tnkenoter.htmlNoter_notatark.htmlGrundlggende_redskaber.htmlAt_stille_sprgsmal.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6